31 Ocak 2012 Salı

Mozilla Firefox 10.0 Final TR | Katılımsız

Mozilla Firefox - daha hızlı, daha güvenli, kullanımı kolay ve sportif bir görünüm, bu en son sürümü Firefox web tarayıcısı yenilik için yeni bir standart yaratıyor. (Olduğu eski Phoenix Firebird), Mozilla Firefox proje XUL kullanıcı arayüzü dili kullanılarak yazılmıştır ve çapraz platform olacak şekilde tasarlanmıştır Mozilla tarayıcı bileşenini bir yeniden tasarımı. Bu, hızlı küçük ve kullanımı kolay ve sekmeli tarama ve pop-up pencere engelleme yeteneği gibi diğer Web tarayıcıları üzerinden pek çok avantajı sunmaktadır.

28 Ocak 2012 Cumartesi

Instant Demo Studio 8.10.28 x86&x64 | Katılımsız & Portable


Instant Demo ekran görüntü yakalama yazılımıdır. Bu programı kullanarak ekran hareketlerini yakalayıp, görüntüler üzerinde düzenleme yaparak video dosya türünde kaydedebilirsiniz.

27 Ocak 2012 Cuma

DFX Audio Enhancer 10.124

DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo(çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz.
DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX'i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

BurnAware Professional 4.5.0

BurnAware Professional size kolay bir şekilde CD/DVD medya dosyaları yazdırmanıza olanak tanıyor. Sadece medya dosyalarını değil her türlü verinizi bu profesyonel ve kolay kullanımlı program sayesinde CD ve DVD'lerinize depolama imkanına sahipsiniz.
Blu-Ray ve HD-DVD formatlarında da yazdırma işlemi yapabilmenize olanak sağlayan BurnAware ile yazım işlemleriniz hiç bu kadar kolay olmamıştır. Birden fazla kullanıma izin veren diskler dahil bir çok disk desteği olan BurnAware ile yazdırma işlemleriniz artık çok daha kolay olacak.

SUPERAntiSpyware Professional 5.0.1144

Sisteminize girmiş olan truva atı, keylogger, reklam ajanı gibi tehditleri bilgisayarınızdan temizlemeye yardımcı olur. Sistemden kaldırılması çok zor olan tehditleri bile zahmetsizce kaldırabilen Super Antispyware programının en güzel yanlarından biride her gün düzenli olarak güncellenmesi. Super Antispyware programı bilgisayarınızı sadece sitemdeki virüsleri temizleyerek değil, henüz bilgisayarınıza girmemiş zararlıların bilgisayarına girmesini engelleyerek de korur.

Cisco Network Magic Pro 5.5.9195


Bu programı kullanarak ağınızdaki tüm trafiği görebilirsiniz. Ağ üzerindeki bilgisayarlardan tutun yazıcılara kadar ağa bağlı olan her cihazı denetleyebilirsiniz. Kablosuz ağınızda istenmeyen kişiler olduğunu düşünüyorsanız bu program ile o kişileride görebilirsiniz. Ağınızı düzenleminize yardım eder. Ek olarak Network Magic, ağınızın her zaman güncellenmiş bir haritasını verir. Kontrol panelini merkezileştirilen her yerden ev ağınızında uzaktan erişim sağlamanıza imkan verir.

TuneUp Utilities 2012 | 12.0.2160.13

TuneUp Utilities, bir performans ayarlama programıdır. Kişisel bilgisayarınızı en yüksek seviyede performansa kavuşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır. Program sayesinde ileri düzeyde bilgisayar bilmenize gerek kalmadan sisteminizi çok daha verimli kullanabiliyorsunuz. Windows'unuza rahat bir nefes aldırmak için, webde hızınızı artırmak, geri dönüşüm kutusunu rahatlıkla temizleyebilmek için kullanabileceğiniz faydalı bir program.
Program genelde donanımsal olarak geri kalan bilgisayarlar için uygundur. Mesela ekran kartınız sisteminizin grafiksel isteklerine cevap veremiyorsa bu programı kullanarak o grafikleri ekran kartınıza göre ayarlayabilirsiniz. İçerisindeki DiskCleaner ve RegistryCleaner gibi ek araçlar sayesinde bilgisayarınızın diskini ve kayıt defterini düzenleyebilir ve temizleyebilirsiniz. En çok fayda sağlayan da bunlardır.
TuneUp Disk Doctor :Bu modül sayesinde sisteminizi otomatik olarak hatalara karşı tarayabilir ve hataları otomatik olarak düzeltebilirsiniz.
TuneUp Disk Space Explorer : Sisteminizdeki dosyaların türlerini ve hangi türlerin ne kadar yer kapladığını istatistiki olarak görebilirsiniz.
Sisteminize kurulu olan programları ve eklentileri kaldıramıyorsanız içerisindeki Uninstall Manager özelliği sayesinde bu sorunu da halledebilirsiniz.
Program sayesinde Windows tamamen sizin kontrolünüzde çalışıyor. StartUp Manager eklentisi sayesinde Windows açılırken çalışması gereken programları ayarlayabilirsiniz. Eğer Windows hakkında geniş bir bilgiye sahipseniz kayıt defterini de bu program sayesinde düzenleyebilirsiniz.
Eğer bunların hepsiyle tek tek uğraşmak istemiyorsanız programı açtığınızda bütün işlemleri devreye sokan 1-Click özelliği bulunmakta. Bu özellik sayesinde yukarıda sayılan işlemleri program bir seferde yapabilir.
Programın son sürümünde Mozilla Firefox tarayıcısını da hızlandırabilirsiniz.

HyperSnap 7.12.00 | Katılımsız


HyperSnap gelişmiş özelliklere sahip bir ekran yakalama yazılımıdır. Windows ekranı üzerindeki her alanı kolay ve hızlı biçimde yakalayabileceğiniz yazılım, TextSnap özelliği ile de metin kopyalamasının yapılamadığı alanlardaki metinleri dahi yakalama imkanı sunmaktadır. HyperSnap kolay kullanımlı, gelişmiş bir resim düzenleme yazılımı ile birleştirilerek birinci sınıf, güçlü bir ekran görüntüsü yakalama aracı haline gelmiştir.

Advanced Installer 8.9 Build 41901


Advanced Installer, bir kurulum paketi oluşturma yazılımıdır. Hepimizin sürekli kullanmakta olduğu yazılımların mutlaka birer yükleme yardımcısı vardır. Tabi yazılım üreticileri de ürettikleri yazılımların kullanıcılarının bilgisayarlarına kurabilmesi için kurulum paketleri yani yükleme yardımcıları oluşturmak durumundadırlar. İşte bu yazılım bu işe yarar.
Advanced Installer yazılımı "de facto" yazılım yükleme teknolojisine sahip bir araçtır. Bu araçla kısaca MSI olarak adlandırılan Microsoft Windows yükleyicileri oluşturabilir, bu yükleyicilerin içerisine kurulum için gerekli diğer yardımcı araçları da koyabilirsiniz. Aşama aşama kullanımı ile kolayca paketler oluşturabilirsiniz.

26 Ocak 2012 Perşembe

Internet Download Manager 6.08 Build 9

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Win7codecs 3.4.1 + x64 Components | Katılımsız


Win7codecs adından da anlaşılabileceği gibi Windows 7 işletim sistemi kullanılan bilgisayarlar için medya oynatma çözümü sunan ücretsiz bir ses ve video codec paketidir. Bu yükleyici paket ile Windows 7 üzerinde başka bir medya oynatıcısına ihtiyaç duymadan Windows Media Player ve Media Center üzerinden artık sahip olduğunuz tüm ses ve video dosyalarını kolaylıkla oynatabilirsiniz.
Herhangi bir oynatıcı içermeyen Win7codecs, en popüler ve en güncel codec türlerini sisteminize yükleyip gerek internet üzerinden indirdiğiniz video dosyalarını, gerekse sahip olduğunuz klip, film ve dizi arşivlerini rahatlıkla izlemenize olanak tanıyor. İnternet tarayıcıları ile de uyumlu çalışabilen bu codec paketini dilerseniz yükleme sonrasında kişiselleştirebilir ve istediğiniz codeclerin yüklenmesini ve kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

AIDA64 Extreme&Business Edition 2.20.1800 Final | Katılımsız

AIDA64 Extreme Edition | AIDA64 Business Edition
AIDA64 Extreme Engineer Edition, Everest Ultimate Edition yazılımının devamı niteliğinde sunulan bir sistem bilgilendirme ve hız aşırtma yazılımıdır. Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal yapılanması hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgi alabileceğiniz yazılım size bu bilgileri rapor halinde de sunabilmektedir. Almış olduğunuz raporu html biçiminde görüntüleyip kaydedebilir, çıktısını alabilir ve bir e-posta adresine gönderebilirsiniz.
Donanımsal olarak işlemci, anakart, ekran kartı, bellek, depolama birimleri, sürücüler, ses kartı monitör, klavye, fare ve diğer aygıtlar hakkında oldukça ayrıntılı ve sisteminizi daha iyi yapılandırıp kullanabilmenizi sağlayacak olan bilgiler verebilmektedir.
Yazılımsal olarak işletim sistemi, sistem üzerinde çalışan uygulamalar, sistem sürücüleri, servis ve hizmetler, ses ve görüntü kodekleri, ağ bağlantıları, sistemde yüklü yazılımlar, başlangıç uygulamaları ve yazılımsal anlamda aklınıza gelebilecek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Güvenlik bilgilerine ayrı yer veren yazılım windows güvenlik güncelleştirmeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermekte, kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımlarını göstermektedir.
Karşılaştırmalı test yapma imkanı sunan yazılımla özellikle bellek ve işlemciniz için testler yapabilir, diğer bellek ve işlemciler arasındaki yerlerini görebilirsiniz. Yazılımla ayrıca hız aşırtma işlemleri de yapabilirsiniz.

K-Lite Mega Codec Pack 8.2.0 & 5.7.0 x64 | Katılımsız

K-Lite Codec Pack videolar için gerekli olan codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz.
K-Lite Codec Pack çok fazla sayıda codec içermektedir. Video dönüştürebilmek için gerekli olan codeclerde bu paketin içerisinde yeralmaktadır. Profesyonel kullanıcılar için önerilir.

25 Ocak 2012 Çarşamba

CCleaner Business Edition 3.15.1643

 CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.

Win7codecs 3.4.0 + x64 Components | Katılımsız


Win7codecs adından da anlaşılabileceği gibi Windows 7 işletim sistemi kullanılan bilgisayarlar için medya oynatma çözümü sunan ücretsiz bir ses ve video codec paketidir. Bu yükleyici paket ile Windows 7 üzerinde başka bir medya oynatıcısına ihtiyaç duymadan Windows Media Player ve Media Center üzerinden artık sahip olduğunuz tüm ses ve video dosyalarını kolaylıkla oynatabilirsiniz.
Herhangi bir oynatıcı içermeyen Win7codecs, en popüler ve en güncel codec türlerini sisteminize yükleyip gerek internet üzerinden indirdiğiniz video dosyalarını, gerekse sahip olduğunuz klip, film ve dizi arşivlerini rahatlıkla izlemenize olanak tanıyor. İnternet tarayıcıları ile de uyumlu çalışabilen bu codec paketini dilerseniz yükleme sonrasında kişiselleştirebilir ve istediğiniz codeclerin yüklenmesini ve kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

Your Uninstaller! Pro 7.4.2012.01


Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

Mozilla Firefox 10.0 Beta 6 TR | Katılımsız

Mozilla Firefox - daha hızlı, daha güvenli, kullanımı kolay ve sportif bir görünüm, bu en son sürümü Firefox web tarayıcısı yenilik için yeni bir standart yaratıyor. (Olduğu eski Phoenix Firebird), Mozilla Firefox proje XUL kullanıcı arayüzü dili kullanılarak yazılmıştır ve çapraz platform olacak şekilde tasarlanmıştır Mozilla tarayıcı bileşenini bir yeniden tasarımı. Bu, hızlı küçük ve kullanımı kolay ve sekmeli tarama ve pop-up pencere engelleme yeteneği gibi diğer Web tarayıcıları üzerinden pek çok avantajı sunmaktadır.

24 Ocak 2012 Salı

Comodo Dragon 17.1.0.0 TR | Katılımsız

Her geçen gün artan internet tehditleri kullanıcıları daha fazla güvenlik önlemi almaya zorluyor. Özellikle online bankacılık ve alışveriş işlemlerini çok yapan kullanıcıların hangi internet tarayıcısını tercih ettikleri de önem kazanıyor. Güvenlik yazılımlarıyla ünlü olan Comodonun kullanıma sunduğu Dragon Internet Browser ile internet güvenliğinizi artırarak parola ve kullanıcı adı gibi özel bilgilerin size özel kalmasını sağlıyor.

Chromium altyapısıyla geliştirilmiş olan Comodo Dragon İnternet Tarayıcısı, Chromium'un en çok beğenilen özellikleriyle kendi güvenlik yazılımını birleştirmiş. Böylece ortaya Chrome kadar hızlı ve kullanıcı dostu ama güvenlik açısından ondan daha güçlü bir tarayıcı çıkmış. İnternette sayıları sürekli artan hacker, kimlik hırsızı ve dolandırıcılara karşı savaş açan Comodo Dragon Internet Browser (Comodo Dragon İnternet Tarayıcısı) internet işlemleri sırasında daha güvenli olmak isteyen kullanıcılar için hızlı, şık bir seçenek. 
Uzun süredir kullandığım Chromium tabanlı bir web tarayıcısıdır.
Chrome'a alıştıysanız Comodo Dragon'u da denemenizi tavsiye ederim.

Opera 11.61.1250 Final TR x86&x64 | Katılımsız


 
 Opera, kullanım kolaylığı sağlayan tasarım geliştirmeleriyle en hızlı internet tarayıcısı iddiasını sürdürüyor. Sahip olduğu Turbo teknolojisiyle sayfaları hızlı bir şekilde açan Opera, en yavaş internet bağlantılarında bile java script motoru Carakan ile en hızlı internet deneyimini vaat ediyor. HTML 5 ve CSS 3 desteği sağlayan tarayıcı masaüstü bileşenleriyle beraber güçlü özelliklere sahip. Tüm bunların yanında Opera güvenli bir web deneyimi de sunuyor. Opera, sahip olduğu özelliklere ek olarak birçok yeniliği de yeni versiyonunda kullanıcılarına sunuyor. 

20 Ocak 2012 Cuma

TeamViewer 7.0.12541 TR x86&x64 | Katılımsız

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz.
TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

Daemon Tools Lite 4.45.2.287 x86&x64 TR | Katılımsız

Daemon Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır.
Daemon Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.

Adobe Flash Player 11.2.202.183 Beta 4 x86&x64 | Katılımsız

Adobe'un son sürüm Flash oynatıcısı ile internet tarayıcınızda flash eklentisine sahip olabilecek ve bu sayede web tabanlı animasyonları, oyunları veya flash desteği gerektiren tüm uygulamaları çalıştırabileceksiniz. Küçük boyutu, kolay indirme ve kurma seçenekleri ile çok kısa bir sürede Adobe Flash Player (Flash Oynatma Aracı) desteği gerektiren her türlü uygulamayı çalıştırabileceksiniz.
Mükemmel internet deneyimleri yaşamak istiyorsanız ve sitelerdeki görselliği tatmak istiyorsanız Adobe Flash Player'ın bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.

HyperSnap 7.11.04 Final x86&x64 | Katılımsız


HyperSnap gelişmiş özelliklere sahip bir ekran yakalama yazılımıdır. Windows ekranı üzerindeki her alanı kolay ve hızlı biçimde yakalayabileceğiniz yazılım, TextSnap özelliği ile de metin kopyalamasının yapılamadığı alanlardaki metinleri dahi yakalama imkanı sunmaktadır. HyperSnap kolay kullanımlı, gelişmiş bir resim düzenleme yazılımı ile birleştirilerek birinci sınıf, güçlü bir ekran görüntüsü yakalama aracı haline gelmiştir.

19 Ocak 2012 Perşembe

Dropbox 1.2.51 Final x86&x64 | Katılımsız

Birden fazla bilgisayarınız varsa ve bu bilgisayarlarınız arası dosya senkronizasyonu (eşitlemesi) yapmak istiyorsanız bu ücretsiz ve gelişmiş araç ile artık dosya senkronizasyonu işlemi çok kolay. Programı yükledikten sonra oluşturulan klasör içerisine istediğiniz dosyayı atın anında internete yüklensin. Ardından istediğiniz başka bir bilgisayara da direkt olarak aynı dosya eklensin. Dilerseniz bir çalışma grubu içinde ortak bir klasör yaratarak çalışma dosyalarını bu klasör üzerinden paylaşabilirsiniz. Farklı işletim sistemlerinde de çalışabilen Dropbox (Dosya Senkronizasyon Aracı) ile dosya senkronizasyonu gerçekten çok kolay.
2GB'lık bir ücretsiz depolama alanı yaratmanıza olanak tanıyan Dropbox sayesinde dosyalarınızı internet üzerinde de tutabilir ve gerektiği zaman indirebilirsiniz. Ayrıca Dropbox kullanan arkadaşlarınızla dosya paylaşımı yapmanızı da sağlayan yapısı sayesinde dosya paylaşmak için de kullanabilirsiniz.
Önemli! Dropbox 2 GB'lık ücretsiz depolama alanının yanı sıra belirli bir ücrete 50 GB'lık bir depolama alanı da sunuyor.
Kurulum: Dropbox'ı indirip kurduktan sonra bir üyelik yaratmanız gerekiyor. Bu üyelikten sonra isterseniz program üretici adresinden senkronizasyon klasöründe tuttuğunuz dosyaları da görüntüleyebilir, paylaşabilir ve hatta silebilirsiniz.
Referansımla üye olup programı kurun, +250 MB kazanın.Diğer arkadaşlarınızı davet ederek kişi başına +250 MB ile toplamda 8 GB'a kadar ulaşabilirsiniz.

Kolpa - Yatağın Soğuk Tarafı | 2012 | 192 kbps


Kolpa | Yatağın Soğuk Tarafı | 2012 | 192 kbps

01. Nasıl Öğrendin Unutmayı
Söz: Haluk Kurosman
Müzik: Barış Yurtçu

02. Düğüm
Söz & Müzik: Sezgin Açıkgöz

03. Yatağın Soğuk Tarafı
Söz & Müzik: Haluk Kurosman

04. Beni Aşka İnandır
Söz: Haluk Kurosman
Müzik: Barış Yurtçu, Haluk Kurosman

05. Son Nefesim
Söz: Barış Yurtçu, Haluk Kurosman, Tuna Velibaşoğlu
Müzik: Barış Yurtçu

06. Hiç Bitmez Bu Masal
Söz: Barış Yurtçu, Haluk Kurosman, Esin İris
Müzik: Barış Yurtçu

07. Ağızdan Çıktığı Gibi Durmaz
Söz: Haluk Kurosman
Müzik: Barış Yurtçu, Haluk Kurosman

08. Böyle Ayrılık Olmaz
Söz & Müzik: Adnan Ergil

09. Düş Yakamdan
Söz & Müzik: Sezgin Açıkgöz

10. Son Nefesim (Akustik)
Söz: Barış Yurtçu, Haluk Kurosman, Tuna Velibaşoğlu
Müzik: Barış Yurtçu

Bora Duran - Her Sabah | 2012 | 192 kbps


Bora Duran | Her Sabah | 2012 | 192 kbps

01. Bir Harmanım Bu Akşam
02. Gül Senin Tenin
03. Duman Duman
04. Beni Öldürdün
05. Yatak
06. Selam
07. Lodos
08. Lay Lay Lay
09. Aynalar
10. İçerim Ben
11. Dalgın

18 Ocak 2012 Çarşamba

Elcomsoft Advanced Archive Password Recovery Professional 4.53 | Katılımsız

Advanced Archive Password Recovery ile şifresini unuttuğunuz ZIP, RAR, ACE, ARJ formatlı sıkıştırılmış dosyalarınızın şifresini kırabilir, dosyalarınıza erişebilirsiniz.

CCleaner 3.14.1616 TR x86&x64 Eklentili | Katılımsız

CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.

17 Ocak 2012 Salı

Techsmith Snagit 10.0.2 Build 21 x86&x64 | Katılımsız&Portable

Ödüllü ekran yakalama yazılımı. SnagIt kullanarak, seçebilir ve ekranınızda bir şey yakalamak, sonra da kolayca metin ekleyebilir, oklar ya da efektler ve bir dosya veya hemen yanında paylaşmak için yakalama kaydetmek e-posta veya IM. Yakalama ve paylaşmanın ekranından bir makale, resim veya Web sayfası doğrudan. Ya da, yakalama ve PC üzerinde çalışan bir uygulama hiçbir bölümünü paylaşmak. Otomatik olarak bir 23 dosya biçimlerini veya yazıcıya gönderebilir birinde, panoya e-posta veya kaydedebilirsiniz.

Internet Download Manager 6.08 Build 8 Final TR | Katılımsız

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

WinRAR 4.10 Final TR x86&x64 | Temalı | Katılımsız


WinRAR, RAR arşiv yöneticisinin 32-bit ve 64-bit Windows sürümüdür. Arşivleri oluşturma, yönetim ve denetimine olanak sağlayan güçlü bir araçtır.
.: Özellikler :.
RAR ve ZIP 2.0 arşivleri tam olarak desteklenir.
Çok gelişmiş, orijinal sıkıştırma algoritması
Metin, ses, grafik, 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
Sürükle-Bırak kolaylığı ve sihirbaz özelliği sağlayan kabuk arayüzü
Komut satırı arayüzü
RAR olmayan arşiv (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z) yönetimi
Katı arşivleme, özellikle çok sayıda küçük dosya veya benzer dosyaların sıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranında artırabilir.
Çoklu cilt arşivler
Varsayılan veya seçilebilir SFX modüllerini kullanarak kendi açılan arşivlerin (çoklu cilt dahil) oluşturulması
Fiziksel olarak hasar görmüş arşivlerin kurtarılması
Çok ciltli arşivlerin eksik parçalarını yeniden yapılandırmaya izin veren kurtarma ciltleri.
Dosya adlarında Unicode desteği
Şifreleme, arşiv açıklaması, hata günlüğü gibi diğer hizmet işlevleri.
.: Notlar :.
#Türkçe dil Dosyaları eklenmiştir.
#x86- x64 | Sisteminize uygun olan kurulur.
#Ekstra Temalar eklenmiştir.(Menüden "Seçenekler/Temalar" dan seçebilirsiniz.)


Katılımsız:
WinRAR Katılımsız Yapımı
Parametre: /s
Notlar: Ekstra temalar eklemek için tema dosyalarını " %APPDATA%\WinRAR\Themes" dizinine çıkaracak şekilde sfx yaparak pakete ekleyebilirsiniz.

Boyut: 5.56 MB | MD5: ED330E681EB7AE1AA8C9BD5D1038C037

http://ul.to/ibg8s0am



15 Ocak 2012 Pazar

Win7codecs 3.3.9 + x64 Components | Katılımsız


Win7codecs adından da anlaşılabileceği gibi Windows 7 işletim sistemi kullanılan bilgisayarlar için medya oynatma çözümü sunan ücretsiz bir ses ve video codec paketidir. Bu yükleyici paket ile Windows 7 üzerinde başka bir medya oynatıcısına ihtiyaç duymadan Windows Media Player ve Media Center üzerinden artık sahip olduğunuz tüm ses ve video dosyalarını kolaylıkla oynatabilirsiniz.
Herhangi bir oynatıcı içermeyen Win7codecs, en popüler ve en güncel codec türlerini sisteminize yükleyip gerek internet üzerinden indirdiğiniz video dosyalarını, gerekse sahip olduğunuz klip, film ve dizi arşivlerini rahatlıkla izlemenize olanak tanıyor. İnternet tarayıcıları ile de uyumlu çalışabilen bu codec paketini dilerseniz yükleme sonrasında kişiselleştirebilir ve istediğiniz codeclerin yüklenmesini ve kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

Windows XP Home Edition Service Pack 3 | Ocak 2012 Güncel


Windows XP Home Edition Service Pack 3
  Kaynak: MSDN OEM ISO
  Yapı: x86
  Etkinleştirme: Docs Klasöründeki Etkinleştirme dosyasını çalıştırın.
  Ekleme/Çıkarma:
   Eklendi;
#SP3 Sonrası Tüm Kritik Güncellemeler
#Internet Explorer 8 ve Tüm Güncellemeler
#Windows Media Player 11 ve Tüm Güncellemeler
#DirectX 9 (Nisan 2011)|Sürüm: 9.29.1974
#exFAT desteği
#Blueray DVD'ler için gerekli desteği
#User Profile Hive Cleanup Aracı
#Windows Installer 3.1
#Mavi Görev Yöneticisi
#SATA/RAID Sürücüleri(DP_MassStorage_wnt5_x86-32_1111.7z)
    #Bilgisayarım Özelliklerindeki "Versiyon 2012" değişikliği
#UxTheme Yaması
#TCPIP (Sınırsız) Yaması
   Çıkarıldı;
#SUPPORT, VALUEADD klasörleri kaldırılmıştır.(Kurulum ve kullanım açısından kritik olmadığından boyutu azaltmak için)
#Windows XP öncesi bir sürümden yükseltme için gereken WIN9XMIG, WIN9XUPG, WINNTUPG, LANG klasörleri I386 klasöründen kaldırılmıştır. (Kurulum ve kullanım açısından kritik değildir.)
  Kurulum Türü: Katılımsız
#Sadece kuracağınız disk bölümünü seçeceksiniz.
#Kurulum tamamlandığında Kullanıcı(lar)ı belirleyeceksiniz.
.:Notlar:.
#Tarih itibariyle "0" öncelikli güncelleme çıkar.
#Yüksek sıkıştırma oranından dolayı 7-Zip ile sıkıştırılmıştır. Arşivden ayrıştırırken de 7-Zip kullanmanızı öneririm.
#Güncellemeler en sağlıklı yöntem olan HFSlip yöntemi ile entegre edilmiştir.

14 Ocak 2012 Cumartesi

K-Lite Codec Pack 8.1.7 Update Pack | Katılımsız

K-Lite Codec Pack için güncelleme paketi 8.1.7

8.1.7 ile gelen değişiklikler;
Güncellendi: Media Player Classic Home Cinema >> 1.5.3.3966
Güncellendi: LAV Filters >> 0.44 build 2012-01-14
Güncellendi: ffdshow Lite >> 1.1.4250
Güncellendi: Codec Tweak Tool >> 5.1.2
Düzeltme: Haali renderer

Dropbox 1.2.50 Final x86&x64 | Katılımsız

Birden fazla bilgisayarınız varsa ve bu bilgisayarlarınız arası dosya senkronizasyonu (eşitlemesi) yapmak istiyorsanız bu ücretsiz ve gelişmiş araç ile artık dosya senkronizasyonu işlemi çok kolay. Programı yükledikten sonra oluşturulan klasör içerisine istediğiniz dosyayı atın anında internete yüklensin. Ardından istediğiniz başka bir bilgisayara da direkt olarak aynı dosya eklensin. Dilerseniz bir çalışma grubu içinde ortak bir klasör yaratarak çalışma dosyalarını bu klasör üzerinden paylaşabilirsiniz. Farklı işletim sistemlerinde de çalışabilen Dropbox (Dosya Senkronizasyon Aracı) ile dosya senkronizasyonu gerçekten çok kolay.
2GB'lık bir ücretsiz depolama alanı yaratmanıza olanak tanıyan Dropbox sayesinde dosyalarınızı internet üzerinde de tutabilir ve gerektiği zaman indirebilirsiniz. Ayrıca Dropbox kullanan arkadaşlarınızla dosya paylaşımı yapmanızı da sağlayan yapısı sayesinde dosya paylaşmak için de kullanabilirsiniz.
Önemli! Dropbox 2 GB'lık ücretsiz depolama alanının yanı sıra belirli bir ücrete 50 GB'lık bir depolama alanı da sunuyor.
Kurulum: Dropbox'ı indirip kurduktan sonra bir üyelik yaratmanız gerekiyor. Bu üyelikten sonra isterseniz program üretici adresinden senkronizasyon klasöründe tuttuğunuz dosyaları da görüntüleyebilir, paylaşabilir ve hatta silebilirsiniz.
Referansımla üye olup programı kurun, +250 MB kazanın.Diğer arkadaşlarınızı davet ederek kişi başına +250 MB ile toplamda 8 GB'a kadar ulaşabilirsiniz.

Yamicsoft Windows 7 Manager 3.0.8.2 Final x86&x64 | Katılımsız


Windows 7 Manager, Windows 7 kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.

Comodo Dragon 16.2.1.0 Final TR x86&x64 | Katılımsız

Her geçen gün artan internet tehditleri kullanıcıları daha fazla güvenlik önlemi almaya zorluyor. Özellikle online bankacılık ve alışveriş işlemlerini çok yapan kullanıcıların hangi internet tarayıcısını tercih ettikleri de önem kazanıyor. Güvenlik yazılımlarıyla ünlü olan Comodonun kullanıma sunduğu Dragon Internet Browser ile internet güvenliğinizi artırarak parola ve kullanıcı adı gibi özel bilgilerin size özel kalmasını sağlıyor.

Chromium altyapısıyla geliştirilmiş olan Comodo Dragon İnternet Tarayıcısı, Chromium'un en çok beğenilen özellikleriyle kendi güvenlik yazılımını birleştirmiş. Böylece ortaya Chrome kadar hızlı ve kullanıcı dostu ama güvenlik açısından ondan daha güçlü bir tarayıcı çıkmış. İnternette sayıları sürekli artan hacker, kimlik hırsızı ve dolandırıcılara karşı savaş açan Comodo Dragon Internet Browser (Comodo Dragon İnternet Tarayıcısı) internet işlemleri sırasında daha güvenli olmak isteyen kullanıcılar için hızlı, şık bir seçenek. 
Uzun süredir kullandığım Chromium tabanlı bir web tarayıcısıdır.
Chrome'a alıştıysanız Comodo Dragon'u da denemenizi tavsiye ederim.

Autoit 3.3.8.0 Final & Scite 4 | Katılımsız


AutoIt, script tabanlı otomatik görevler hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir programdır. AutoIt, klavye üzerinden tuş vuruşlarını mouse harekerlerini ve windows pencere kontrolleri simule ederek sıklıkla yaptığınız işleri sizin yerinize otomatik olarak yapar. AutoIt ile; Windows pencereleri açabilirsiniz, Klavye tuş vuruşlarını simule edebilirsiniz, Mouse hareketlerini ve klikleme işlemlerini simule edebilirsiniz, Pencereleri taşıyabilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz, Kopyala/Yapıştır işlemleriin gerçeleştirebilirsiniz, Registry ile çalışabilirsiniz.

12 Ocak 2012 Perşembe

Yamicsoft Windows 7 Manager 3.0.8 Final x86&x64 | Katılımsız


Windows 7 Manager, Windows 7 kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.

Mozilla Firefox 10.0 Beta 4 TR | Katılımsız

Mozilla Firefox - daha hızlı, daha güvenli, kullanımı kolay ve sportif bir görünüm, bu en son sürümü Firefox web tarayıcısı yenilik için yeni bir standart yaratıyor. (Olduğu eski Phoenix Firebird), Mozilla Firefox proje XUL kullanıcı arayüzü dili kullanılarak yazılmıştır ve çapraz platform olacak şekilde tasarlanmıştır Mozilla tarayıcı bileşenini bir yeniden tasarımı. Bu, hızlı küçük ve kullanımı kolay ve sekmeli tarama ve pop-up pencere engelleme yeteneği gibi diğer Web tarayıcıları üzerinden pek çok avantajı sunmaktadır.

11 Ocak 2012 Çarşamba

WinZip 16.0 PRO Build 9715 x86&x64 | Katılımsız


WinZip (Ünlü Dosya Sıkıştırıcı) dünya üzerindeki en popüler ve en eski dosya sıkıştırma programlarındandır. WinZip ile hızlı bir şekilde dosya veya klasörlerinizi sıkıştırabilir ya da sahip olduğunuz sıkıştırılmış arşiv dosyalarınızı açabilirsiniz.

K-Lite Codec Pack 8.1.5 Update Pack | Katılımsız

K-Lite Codec Pack için güncelleme paketi 8.1.5
8.1.5 ile gelen değişiklikler;Güncellendi: Media Player Classic Home Cinema >> 1.5.3.3956
Güncellendi: LAV Filters >> 0.44 build 2012-01-10
Güncellendi: ffdshow Lite >> 1.1.4242

10 Ocak 2012 Salı

Adobe Reader X 10.1.2 TR x86&x64 | Katılımsız


Adobe Reader yazılımı elektronik belge paylaşımı için küresel bir standarttır. PDF dosyalarının tümünü açabilen ve bunlarla etkileşim kurabilen tek PDF dosyası görüntüleyicisidir. Adobe PDF dosyalarını görüntülemek, arama yapmak, dijital olarak imzalamak, doğrulamak, yazdırmak ve başkalarıyla dosya üzerinde birlikte çalışmak için Adobe Reader kullanın.

GOM Player 2.1.37.5085 | Katılımsız

   GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir.

Waterfox 9.0 EN | 64-bit Firefox | Katılımsız

Eğer 64-bit Windows kullanıyorsanız, bu özel Firefox ile PC'nizin tüm potansiyelini açığa çıkartın!
64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, Firefox'un bu mimarideki makineler için optimize edilmiş sürümü olan Waterfox ile bir miktar performans artışı sağlamanız mümkün.
Projenin tanımına göre Waterfox, yeni bir donanım üzerinde sayfaları 32-bit Firefox'dan daha hızlı yüklüyor ve sisteminizin tüm potansiyelini kullanıyor. Waterfox web sitesine göre 64-bit tarayıcı, hız testlerinde de 32-bit sürümünü geride bırakıyor. Tüm Firefox eklentilerinin desteklendiği, Flash, Java ve Silverlight'ın 64-bit sürümlerinin bulunduğu, eklenen notlar arasında.
Firefox 9'un yayınlanmasının ardından 9. sürümü yayınlanan Waterfox'u kullanabilmek için Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) sisteminizde yüklü olması gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan bu paketin katılımsız sürümünü indirebilirsiniz. Birde üstüne flash, java, silverlight 64 bit kurdunuz mu...

Win7codecs 3.3.8 + x64 Components | Katılımsız

Win7codecs adından da anlaşılabileceği gibi Windows 7 işletim sistemi kullanılan bilgisayarlar için medya oynatma çözümü sunan ücretsiz bir ses ve video codec paketidir. Bu yükleyici paket ile Windows 7 üzerinde başka bir medya oynatıcısına ihtiyaç duymadan Windows Media Player ve Media Center üzerinden artık sahip olduğunuz tüm ses ve video dosyalarını kolaylıkla oynatabilirsiniz.
Herhangi bir oynatıcı içermeyen Win7codecs, en popüler ve en güncel codec türlerini sisteminize yükleyip gerek internet üzerinden indirdiğiniz video dosyalarını, gerekse sahip olduğunuz klip, film ve dizi arşivlerini rahatlıkla izlemenize olanak tanıyor. İnternet tarayıcıları ile de uyumlu çalışabilen bu codec paketini dilerseniz yükleme sonrasında kişiselleştirebilir ve istediğiniz codeclerin yüklenmesini ve kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

K-Lite Codec Pack 8.1.4 Update Pack | Katılımsız

K-Lite Codec Pack için güncelleme paketi 8.1.4
8.1.4 ile gelen değişiklikler;
Güncellendi: Media Player Classic Home Cinema >> 1.5.3.3951
Güncellendi: LAV Filters >> 0.44 build 2012-01-08
Güncellendi: ffdshow Lite >> 1.1.4238
.: Notlar :.
Bu güncelleme paketini kullanabilmeniz için sisteminizde en az K-Lite Codec Pack 8.1.0 kurulu olmalıdır.