29 Mayıs 2014 Perşembe

Comodo Dragon 33.1.0.0 | Katılımsız


Her geçen gün artan internet tehditleri kullanıcıları daha fazla güvenlik önlemi almaya zorluyor. Özellikle online bankacılık ve alışveriş işlemlerini çok yapan kullanıcıların hangi internet tarayıcısını tercih ettikleri de önem kazanıyor. Güvenlik yazılımlarıyla ünlü olan Comodo'nun kullanıma sunduğu Dragon Internet Browser ile internet güvenliğinizi artırarak parola ve kullanıcı adı gibi özel bilgilerin size özel kalmasını sağlıyor.
Chromium altyapısıyla geliştirilmiş olan Comodo Dragon İnternet Tarayıcısı, Chromium'un en çok beğenilen özellikleriyle kendi güvenlik yazılımını birleştirmiş. Böylece ortaya Chrome kadar hızlı ve kullanıcı dostu ama güvenlik açısından ondan daha güçlü bir tarayıcı çıkmış. İnternette sayıları sürekli artan hacker, kimlik hırsızı ve dolandırıcılara karşı savaş açan Comodo Dragon Internet Browser (Comodo Dragon İnternet Tarayıcısı) internet işlemleri sırasında daha güvenli olmak isteyen kullanıcılar için hızlı, şık bir seçenek.

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2.1012 TR | Katılımsız


Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. Malwarebytes' Anti-Malware çalışan her süreci izler ve bir zararlı yazılım daha tehdit oluşturmadan önüne geçer. Türkçe arayüzü ve kolay kullanımıyla bu alanda kullanabileceğiniz en iyi programlardandır.

17 Mayıs 2014 Cumartesi

LibreOffice 4.2.4.2 Final | Katılımsız

Microsoft Office'in en önemli ücretsiz alternatifi OpenOffice Oracle firmasının yönetimine geçince açık kaynak kod geliştiricilerin desteğini kaybetmişti. Buradan ayrılan geliştiriciler OpenOffice'i geliştirmek yerine LibreOffice ile yollarına devam ediyorlar. Dolayısıyla OpenOffice'i takip eden pek çok kullanıcı bundan böyle yönünü LibreOffice'e doğru kaydırmış görünüyor.

ABBYY FineReader Professional 12.0.101.264 | Katılımsız


ABBYY FineReader® , salt resim biçimindeki belgelerde yer alan metinleri, Microsoft Office ve içinde arama yapılabilen PDF gibi formatlara doğru bir şekilde dönüştürür; böylece bu belgelerin içeriklerini tekrar kullanabilir, daha verimli arşivleme yapabilir ve aradığınız bilgilere daha çabuk erişebilirsiniz. FineReader belgelerin yeniden yazılması ihtiyacını ortadan kaldırır ve önemli bilgileri anında kullanmanıza olanak tanır. Her türlü dil kombinasyonu dahil, 190 dilde salt resim şeklindeki belgelere anında erişim sağlar.

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Adobe Reader 11.0.07 TR Lite | Katılımsız


Adobe Reader yazılımı elektronik belge paylaşımı için küresel bir standarttır. PDF dosyalarının tümünü açabilen ve bunlarla etkileşim kurabilen tek PDF dosyası görüntüleyicisidir. Adobe PDF dosyalarını görüntülemek, arama yapmak, dijital olarak imzalamak, doğrulamak, yazdırmak ve başkalarıyla dosya üzerinde birlikte çalışmak için Adobe Reader kullanın.

9 Mayıs 2014 Cuma

Free Download Manager 3.9.4 Build 1472 | Katılımsız

Dosyaları parçalara bölerek indirme işleminin daha hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlayan Free Download Manager, birçok indirme yöneticisinin sahip olmadığı tamamlanmamış indirme işlemlerini kaldığı yerden devam ettirebilme özelliğine sahiptir. İndirme işleminden en iyi oranda yararlanma becerisiyle vazgeçilmez bir hızlandırma aracı olan yazılım, planlayıcı özelliğiyle belirlediğiniz dosyaları konulan sıraya göre indirir. Benzersiz bir indirme yöneticisi olan Free Download Manager, Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamen ücretsizdir.

BitTorrent 7.9.1 Build 31141 | Katılımsız

BitTorrent, 150 milyonun üzerinde kullanıcı kitlesine sahip bir dosya paylaşım yazılımıdır. Yazılım torrent ağları üzerinde birbirleri ile dosya paylaşımında bulunan kullanıcıların oluşturdukları ortak havuzdan veri indirme işlevine sahiptir. Tabi bu havuzda dosyalarını paylaşanların sayısı böylesine devasa bir boyuta ulaştığından BitTorrent yazılımı rakiplerine nazaran daha başarılı sonuçlar verebilmektedir.