30 Ocak 2011 Pazar

SPlayer 3.6.0.1731 Katılımsız Kurulum

       Eğer bilgisayarınızdan video izleyen bir kullanıcıysanız muhtemelen kullandığınız en az 2 veya 3 üstün özellikli program vardır. İşte size son derece kapsamlı ve ücretsiz bir alternatif: Splayer.

       Uzun adı Shooting Player olan Splayer, sadece en popüler video dosyalarını oynatmakla kalmıyor, DVD ve Blu-Ray'leri de başarıyla oynatabiliyor. Son derece basit bir arayüze sahip olan Splayer, bu sayede gereksiz ayrıntılarla uğraşmak istemeyen kullanıcılara kolaylıkla istedikleri dosyaları izleme imkanı sunuyor. İndirmekte olduğunuz ama henüz tamamlanmamış dosyaları da oynatma özelliğine sahip olan program, daha fazla kontrol isteyen kullanıcılar için de oldukça gelişmiş özellikler sunuyor. İzlemekte olduğunuz videonun tüm özelliklerini görebileceğini istatistik bilgileri buna sadece bir örnek.
Fakat programın en beğendiğimiz özelliklerinden biri, izlemekte olduğunuz video dosyasının alt yazılarını otomatik olarak bulmaya çalışması. Yaygın olarak kullanılan bir video dosyasının alt yazılarını kolaylıkla bulabilen Splayer, pek tanınmamış video dosyalarının da alt yazılarını bularak sizi şaşırtabilir.

Video izleme ekranının sağ üst köşesindeki kamera simgesine tıklayarak o an görüntüdeki karenin ekran görüntüsünü kolaylıkla kaydedebilen Splayer, ayrıca isterseniz webcam'den video kaydetme imkanı da sunuyor.
İndirme Bağlantıları
Boyut: 7.07 MB
MD5:  C83322F1E97D5ECF9321E8D0E0F0BC51
http://bitshare.com/files/qh4rao9d/SPlayer-3.6.0.1755.exe.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.