11 Mayıs 2011 Çarşamba

CyberLink PowerDVD 11.0.1620.51 | Katılımsız


En Kaliteli Blu-ray ve DVD oynatma programı PowerDVD ile, dvdlerinizi yüksek çözünürlük ve yüksek ses kalitesi ile izleyin.
PowerDVD ile film izleme deneyimlerinizi dış ortamlarda da yanınızda taşıyabilmeniz için yazılım içerisindeki esnek taşınabilir medya özellikleri ve seçenekleri size hareket halinde yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Kullanım kolaylığının ön plana çıktığı arayüz ve gelişmiş video oynatım paneli ile dikkat çeken CyberLink PowerDVD programı, sahip olduğu gelişmiş birçok özellik ve seçenek ile DVD, VCD, Blu-ray, HDDVD gibi medya ortamlarını oynatırken en büyük yardımcınız olmak için her zaman yanınızda.
Görüntülerdeki atmosferi ve titretme hissini yaşamanın, koltuğunuza gömülmenin ve sinemadaymışsınız gibi film izlemenin yolunu da PowerDVD'nin en iyi ses teknolojileri olan DTS ve Dolby surround ses teknolojilerine sağladığı destek ile bulabilirsiniz.
"See-It-All" özelliği ile film oynatımını hızlandırırken piliniz bitmeden filmin tamamlamanıza olanak tanıyor. Hatta bataryanız bittikten sonra kendi içerisindeki güç koruma paketi ile biraz daha film keyfi yaşamanızı sağlıyor.

Bilgisayarınızda film, dizi, belgesel gibi yapıtların izlenmesi için dünya üzerinde en çok tercih edilen DVD, VCD ve diğer medya oynatıcısı PowerDVD en yeni sürümüyle karşınızda.
PowerDVD 10, farklı 5 tane gösterim modu sunuyor: Dock - Paneli yeniden boyutlandırarak ekranın alt kısmına yerleştiriyor.
- Mini; Görev çubuğundaki ikon üzerinden kontrollere ulaşmanıza olanak tanıyor.
- Wheel Control; Boş alan kazandırmaya yönelik disk kontrolü esaslı dizayn
- Full screen; Gösterim modunu maksimuma çıkaran tam ekran modu
- Player; Farklı renk seçenekleriyle yarısaydam, gezici panel

Desteklenen Ses Formatları;
- Dolby TrueHD (7.1-channel)
- Dolby Digital EX (7.1-channel)
- Dolby Digital Plus (7.1-channel)
- Dolby Meridian Lossless Packing (MLP)
- DTS-HD (7.1-channel)
- DTS (5.1 channel)
- DTS 96/24 decoding
- DTS-ES (Discrete and Matrix)

Desteklenen Ses Teknolojileri;
- CyberLink TrueTheater™ Surround
- Dolby Pro Logic IIx surround sound
- Dolby Virtual Speaker
- Dolby Headphone

Genel Özellikler;
- Yüksek görüntü kalitesi filmlerde eşşiz görüntü
- HD DVD ve Blu-ray desteği
- Kullanımı kolay arayüzü
- Fonksiyon ölçekli video görüntüsü çalma
- Seçilen sahneleri sürekli oynatma
- Aynı anda iki dilde altyazı görüntüleme
- Ve daha birçok özellik
PowerDVD 10' un Getirdiği Yenilikler;
Parlak Blu-ray Filmler;
TrueTheater Teknoloji ile standart bir HD filmin görüntüsünü bozulma olmadan arttırabilir. Ayrıca Intel, NVIDIA, AMD ve yeni donanım teknolojileri için optimize edilmiştir.
Eşsiz 3D Teknolojisi;
En kaliteli 3D film deneyimi sunan PowerDVD 10, piyasadaki 3D donanımlarıyla uyumlu çalışarak, 3D filmleri izlemenize olanak verir.
Ev Sinema Sistemi Desteği;
Dolby Digital ve DTS teknolojisi ile mükemmel film deneyimi tadını çıkarın. HDMI 1.3a desteği ev sinema sistemine uygun tek bir kablo üzerinden kayıpsız HD ses saflığı sağlar.
Ayrıca Windows 7' nin müzik kütüphanesi özelliklerini destekleyen PowerDVD 10 ile müzik dinleyebilir, en sevdiğiniz müziklerden çalma listeleri oluşturabilirsiniz.


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.