10 Ekim 2011 Pazartesi

Xilisoft Video Converter Ultimate 6.7.0 build 0930 | Katılımsız


En iyi kapsamlı video ve ses formatı dönüştürücü
Xilisoft Video Converter Ultimate 6, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen video dönüşüm aracıdır.
Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise dönüşüm yaparken çevirilecek ve çevrimi yapılacak dosyanın formatının farketmemesi.


Her türlü dosya formatı arasında rahatça dönüşüm yapabilir.
Program yüksek kalitede video çeviri özelliğinin yanı sıra, ses dosyalarını da aynı kalite ve mükemmellikte çevirmektedir.

Bu sayede bilgisayarınızdaki istediğiniz video ve ses dosyalarını da bu program sayesinde dönüştürerek uyumlu taşınabilir aygıtlarınıza (mobile telefon, İpod vs.) gönderebilir ve izleyebilirsiniz.
Program ile birden fazla çoklu olarak video format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz

AVI, MPEG, DivX, WMV, MP4, MOV, FLV, 3GP, PSP MPEG-4, iPod MPEG-4, RM, H.264/AVC, 3GP, CD, MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, APE, FLAC, OGG, AC3 vb. formatları desteklemektedir. AVI MPEG, Audio, PSP video, 3GP video, WMV, Zune video, FLV video, Apple TV video, iPhone video dönüşüm işlemlerini sorunsuz ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.
Yeni versiyonda dönüştürme yapmanın yanında dosya kesme ve parçalara ayırma, birleştirme,yakınlaştırma, kırpma, metin ve resim fligranı ekleme, efekt verme işlemlerinide yapabilmektedir.


Boyut: 33.1 MB | MD5: C800A2A511DA37719F8FEE20E23D0FA9


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.