28 Aralık 2011 Çarşamba

RealPlayer SP Plus 15.0.1.13 x86&x64 | Katılımsız

Eskilerin popüler medya oynatıcısı ve internet video izleme aracı RealPlayer hızlı bir şekilde gelişen ve büyük değişimler yaşayan web dünyasına uyum sağlayarak yenilenen yapısı ile karşımızda. Bilindiği gibi bu programla ayrıca internet üzerinden izlediginiz videolari, dinlediginiz sesleride kaydedebilirsiniz. Herhangi bir videoyu izlerken veya ses dosyasini dinlerken mevcut oynaticinin üzerine gelip, sag tiklayip "Download This ...To RealPlayer." butonu ile artik video ve ses dosyalarinizi kaydetmekte çok kolay. 

Zamanında birçok ünlü ve büyük internet portalı veya web sitesinde video izlemek için ihtiyaç duyduğumuz RealPlayer YouTube vb. diğer yeni nesil flash video sitelerinin ortaya çıkmasıyla bu servislere uyum sağlayarak alternatif bir medya oynatıcısı ve yöneticisi olarak dikkat çekmeye başlamış durumda.

Bir süre için ücretsiz çekirdekten uzaklaşmış olmasına rağmen şu an için basit ihtiyaçlarımızı kolay araçları ve gelişmiş özellikleri ile rahatlıkla gerçekleştirmemize yardımcı olan RealPlayer yine de daha fazla özellik isteyen kullanıcılar için profesyonel bir sürüm seçeneği sunmaya devam ediyor.

Tek bir tıklama ile binlerce web sitesinden istediğiniz videoları hızlı bir şekilde indirmenize olanak tanıyan RealPlayer favori videolarınızı istediğiniz yerde izleyebilmeniz için kayıt edebilme seçeneğini de sizlere sunuyor. Kendi video playlistlerinizi oluşturabileceğiniz programda favori videolarınız ile CD veya DVD'ler de oluşturabiliyorsunuz.

Çoklu medya desteği, entegre internet tarayıcısı, online radyo kanalları, arşivleyici ve 10 bant ekolayzer gibi daha birçok özellik barındıran program gelişmiş video seçenekleri ile elinizin altında güçlü bir araç.

Katılımsız Parametresi: /qn /quiet /norestart /S

Boyut: 29.1 MB | MD5: F09972D5FDCD512EB11547C44034FE3C
http://www.fileserve.com/file/9h7TGSf
http://ul.to/av7dsnbc


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.