11 Mart 2014 Salı

Microsoft Silverlight 5.1.30214.0 | Katılımsız

Silverlight, internet tarayıcılarının zengin içerikli dosyaları görüntülemesine yardımcı olacak bir platform olarak Adobe Flash'ın karşısına çıkıyor.
Gelişmiş ASP .NET uygulamaları olarak da adlandırılan Silverlight, tarayıcınız üzerinde Silverlight için hazırlanmış videoları, oyunları, sayfaları izlemenize ve hatta tam ekran görüntülemenize olanak sağlayacak. Flash yazılımına rakip olan bu eklenti, bu tarz videoların, oyunların ve sayfaların geliştirilmesiyle ileride bir zorunluluk halini alacak.
Video, animasyon, etkileşimli çalışma ve şaşırtıcı kullanıcı arayüzleri içeren, Web ortamına yönelik medya deneyimleri ve zengin etkileşimli uygulamalar sağlanması.
Herhangi bir ek kurulum gereksinimi olmadan Windows tabanlı ve Macintosh bilgisayarlar arasında tutarlı deneyimler.
Yüksek performans için istemciden daha yüksek oranda faydalanan daha zengin, daha etkileyici Web deneyimlerinin yaratılması.
Şaşırtıcı vektör tabanlı grafik, medya, metin, animasyon ve biçimlendirmeler grafiklerin ve efektlerin sorunsuz olarak her türlü Web uygulamasına entegre edilmesini sağlar.
Silverlight kullanarak varolan standartları/AJAX tabanlı uygulamaları daha zengin grafiklerle ve medya ile vurgulayın ve performanslarını ve kapasitelerini
.:Notlar:.
x86 ve x64 sürümler biraradadır.Sisteminize uygun olan kurulur.
Güncellemeler kapatılmıştır.
Katılımsız Parametresi: /q
Boyut: 19.1 MB | MD5: FC604A6C6E54D22D25EB55B11256A030
http://www.firedrive.com/file/A020EDFCEB19B9CE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.