21 Mayıs 2014 Çarşamba

Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2.1012 TR | Katılımsız


Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. Malwarebytes' Anti-Malware çalışan her süreci izler ve bir zararlı yazılım daha tehdit oluşturmadan önüne geçer. Türkçe arayüzü ve kolay kullanımıyla bu alanda kullanabileceğiniz en iyi programlardandır.
Notlar
Lisans ve ayarlar(Türkçe gelmesi vs.) dosyaya gömülmüştür. Sıkıştırma oranı arttırılmıştır.
Katılımsız Parametresi: /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
Boyut: 15.9 MB | MD5: 5EA6ED4EAC7E747BC2BB229E3DF7FAF4
https://mega.co.nz/#!aRc3SJjI!s8wcowkiIfqR21F9vtxXDp2QcWCWkDc2_Ks6KhLYi0Q

6 yorum:

  1. emeğine ve ellerine sağlık Mehmet Ali yalnız lisans işini nasıl hallettin onu anlayamadım paylaşımını indirip ınno extractor ile açtım orjinali ile fark göremedim mesela eklediğin lisans dosyasını vb. ne gibi değişiklikler yaptın acaba?anlatabilme şansın varsa sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. @ozgurOrijinal dosyadan kur lisansla ayarlarını yap kapat. Lisans bilgisi ve ayarlar, dosyalarına yazılsın.(license.conf ve settings.conf)
    Şimdi InnoExtractor ile orijinal kurulum dosyasını ayrıştır.
    Aşağıdaki dizinden;
    X:\ProgramData\Malwarebytes\Malwarebytes Anti-Malware\Configuration
    license.conf ve settings.conf dosyalarını alıp ınnoExtarctor ile ayrıştırdığın dizine git.
    Dosyaları {commonappdata} klasöründe yerlerine kopyala.
    Artık scripti derleyebilirsin.(Sıkıştırma düzeyini filan arttırısın)
    Precracked program dosyan hazır. Parametre ile katılımsız kurdurabilirsin.

    YanıtlaSil
  3. @Dragon Blogger

    anlatım ve yardımın için saol Mehmet Ali hazır konu açılmışken şu ultra sıkıştırma varya (7 zip ile lzma2 sıkıştırma) bu sıkıştırma tekniğini her katılımsız programa uygulama imkanımız varmı mesela autoit kodlarına ekleyebilirmiyiz?yada ınno setup'a ekleyebiliriz?eğer eklenebiliyorsa katılımsız içerisine ek olarak hangi 7zip dosyasını yada komutunu ekliyoruz?çok soru oldu ama kusura bakma Mehmet Ali :D

    YanıtlaSil
  4. AutoIt kodlarına ekleme diye birşey yok. Bildiğim kadarıyla o upx ile sıkıştırıyor en fazla.
    Inno Setup için yapılabilir. Inno Script Studio da ben katı sıkıştıma, lzma2, ultra64 ayarlarını kullanıyorum. 7z sfx de sfx modülünü lzma2 seçersen en iyi sıkıştırmayı yapmış olursan. Mesela MSI dosyalarını Universal Extractor ile ayrıştırıp lzma2 algoritmesında sıkıştırırsan bazı programlar için inanılmaz sıkıştırma oranlarına ulaşabiliyorsun. Mesela Eset smart Security 32 ve 64 bit sürümlerini bu şekilde ayrıştırıp birleştirirsen nerdeyse 2 sinin toplam yeni boyutu yarı yarıya düşüyor. Aşağıdaki resme bir bak ne demek istediğimi anlarsın. Tabi her program için olacak diye birşey yok.
    ESS

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Üstad programı yeni sürümüne günceller misin lütfen birde hosts dosyasını tarama dışı bırakılanlara eklersen tadından yenmez kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.