20 Ekim 2012 Cumartesi

VLC (VideoLAN) Media Player 2.0.4 Final x86&x64 | Katılımsız

VLC (Açılımı VideoLAN Client) tam işinize yarayacak ücretsiz bir medya oynatıcı. Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahip.
Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı. İçerisinde birçok gelişmiş özellik bulunan, altyazı desteğini oldukça anlaşılabilir ve kolay bir şekilde veren, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, bir çok codec paketi ile tam uyumlu çalışabilen bir medya oynatıcısı karşınızda.
Özellikleri
Ücretsiz, açık kaynak ve çapraz platform desteği
Sistem codecleri ve birçok popüler video formatı ile uyumlu
Canlı kayıt imkanı
Anlık duraklatma ve kare kare ilerletme imkanı
Hız kontrol özelliği
HD yüksek kalite medya ve görüntü oynatma desteği
En yeni ve en popüler formatların tamamını oynatabilme
.:Notlar:.
x64 ve x86&x64 paket olarak eklenerek yeniden yayınlandı.
Katılımsız Parametresi: /S
x86
Boyut: 22.1 MB | MD5: F455B45B2F9BA6F33E00CE498BB8614F
 http://www.mediafire.com/?sqr81d68e1ybpsw
x64
 Boyut: 22.3 MB | MD5: B67189FDAD947E7E561DA103F937FA6D
 http://www.mediafire.com/?ya2opo5227992ex
x86&x64 Paket
Boyut: 44 MB | MD5: 5F858477498A5D3CC9ECE5B278786D18
 http://www.mediafire.com/?qcumq3kk351cshi

Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

6 yorum:

  1. usta tek paket yapabilirmisin x86.x64 olanı

    YanıtlaSil
  2. tek dosya sisteme göre x64/x86 kuran mı diyorsun. Boyut fazla olacak gibi neyse onu da eklerim. x86, x64 ve x86&x64.

    YanıtlaSil
  3. x86&x64 tek Paket çalişması herzamn daha saglam sisteme göre kurulum önerdigim paket.usta sonraki paket çalişmaların bu olsa daha iyi olur kanaatimce..


    Autoit ile yapılan katilimsiz programlarda kitlenme oluyor tabii kimsede prof degil güvenlik programlarını devre dışı yapsın..amatörler için... usta aynı programı kitlenmeyecek şekilde katilimsiz yapsan daha iyi olmazmı? tnctr de sitesinde bazı hocaların aynı program kitlenme sorunu olmuyor .onlar hangi progrmalar katilimsiz yapıyor.önerim mesela sizin yaptıgınız bazı progrmaları mesela foxit readernle kitlenme olmuyor o programla katilimsiz olmuyormu?

    merakımdan soruyom :))

    YanıtlaSil
  4. Autoitle pencere takibi ile yaptığım katılımsız programlarda kurulum tamamlanana kadar fare ve klavyeyi bilinçli olarak kitletiyorum. Kullanıcı müdahale edemesin diye yapıyorum, script pencereyi kaçırdımı kalıyor öyle, kurulum devam etmiyor. Ama bazen başka sebeplerden dolayı(Antivirüs, daha önce kurulu olması vs. gibi) pencere değişiyor ve script doğru pencere gelene kadar bekliyor, ki o pencere hiç gelmeyecek. bu duruda çok kötü oluyor tabi. Fare klavyede kitli, kurulum yarıda kalmış. Kullanıcı kilitten Ctrl+Alt+Delete ile kurtulabilir ama herkes de bilemez. Bazıları bu yöntem yerine yeniden paketleme yapıyor. Aslında yeniden paketleme de çoğu zaman sorun olmuyor ama şöyle düşünürsek mesela X programını ilk olarak orijinal dosyasından zamanında kurmuşuz, 1-2 ay sonra yeni sürümü çıktı ve bu sefer yeniden paketlenerek yapılmış katılımsız sürümü kurduk Program ekle/kaldırda aynı program çift görünecek. Birini kaldırınca diğerinin kalıntıları kalacak hala. İşte ben bu kısmı sevmiyorum temiz olsun diye mümkün olduğunca orijinal dosyadan kurdurmak için uğraşıyorum. Bazı sorunlar arasıra olsa da zamanla kodları düzenleyerek çözüme ulaşmaya çalışıyorum.
    Foxit için MSI dosyasını kullanıyorum(MSI gereksiz bileşen içermiyor.) parametre var. Autoitle yapmadığımdan kitlenme olmaz. Ama bazı programlar ya parametreye sahip değil ya da o başbelası gereksiz şeyleri kurmak için ısrar ediyor.

    YanıtlaSil
  5. script pencereyi kaçırdımı kalıyor öyle, kurulum devam etmiyor.orda haklısın ..başıma geldi bir kaç kere ...o pencereye gizleme şansın yokmu mesela arka plan kurulum yani müdahale etme şansı kalmaz o zamn..ekle kaldırdan 2 tane aynı prgramın görünmesi gerçkden hoş değil üstelik kalıntılarını kaldırmak zorlaşıyor..

    (şöyle bir şekil olsa;Autoitle hazırlanıp kitlenme olmayacak şekilde ve görünüm script pencereyi arka plan gizleyip arka plan kurup bir katilimsiz program olurmu)
    bu kitlenme malum bütün pc lerde güvenlik yazılımları mevcutdur..

    YanıtlaSil
  6. kitlenme yapılmazsa, pencereyi ister gizle ister gizleme en önde aktif pencere olmalı, yoksa script algılamaz, bekler durur.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.