23 Nisan 2014 Çarşamba

CDBurnerXP 4.5.3.4746 TR | Katılımsız


CDBurnerXP programı ile CD-R, CD-RW DVD+R/RW DVD-R/RW disklerinize veri yazdırabilirsiniz. Ses CD'leri oluşturabilirsiniz. On-the-fly yöntemini kullanarak CD kopyalayabilirsiniz (Okurken aynı anda yazabilir). Pek çok IDE, USB cihazlarını tanır. Ses CD'lerini (Audio CD'leri) sabit diskinize kopyalayabilirsiniz ve id-tag'ları (etiketleri) internetten indirebilirsiniz. ISO dosyaları oluşturabilir ve yazdırablirsiniz. WAV dosyalarını MP3 dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Boot edilebilir CD'ler hazırlayabilirsiniz. Audio editor ile ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Nrg/Bin imaj dosyalarını ISO dosyalarına çevirebilirsiniz.
Notlar
32 bit ve 64 bit kurulum dosyaları birleştirilmiştir. Çalıştırıldığı sisteme uygun olan yüklenir.
Sadece Türkçe ve İngilizce dilleri yüklenir.(Bkz. Ek Parametre)
Katılımsız Parametresi: /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
Ek Parametre:(Sadece belirli bileşenleri yüklemek için)
/COMPONENTS="main,nmsaccess,lang,lang\turkey"
Diğer Diller için şu değerleri kullanabilirsiniz.
lang\arabic,lang\bahasamelayu,lang\bulgarian,lang\czech,lang\croatian,lang\catalan,lang\denmark,lang\netherlands,lang\estonian,lang\finnish,lang\france,lang\galician,lang\georgian,lang\germany,lang\greek,lang\hebrew,lang\hungary,lang\italy,lang\japan,lang\kazakh,lang\korean,lang\latvian,lang\lithuanian,lang\norway,lang\poland,lang\portugal,lang\brazil,lang\romania,lang\russia,lang\chinesesimple,lang\serbian,lang\slovakia,lang\slovenia,lang\mexico,lang\spain,lang\argentina,lang\sweden,lang\chinesetraditional,lang\ukrainian
MSI dosyası kullanarak da yapabilirsiniz. http://download.cdburnerxp.se/msi/ adresinden msi dosyasını indirip "/qn" parametresi ile katılımsız olarak kurdurtabilirsiniz.
Boyut: 8.56 MB | MD5: BFDB9B21347EBE4BF2BC477CD35FC365
https://www.firedrive.com/file/8C9A0CB2BF8A483F

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.