21 Şubat 2014 Cuma

Foxit Reader 6.1.4.0217 | Katılımsız

Foxit Reader, Adobe PDF dökümanlarını açabilmeniz için tasarlanmış çok küçük ve çok hızlı bir PDF okuyucusudur.Çoğu kiinin sıklıkla kullandığı PDF dökümanlarını açmak, Adobe Reader ile bazen bilgisayarımızda performans kayıplarına yol açabiliyor.Amacımız hızlı ve kolay bir şekilde PDF dökümanlarını okumak ise Foxit Reader tam size göre.Bu kadar küçük ve hızlı bir program olmasına rağmen PDF dökümanları için oldukça zengin özellikler de barındırıyor.Foxit Reader'ın çekirdek fonksiyonları PDF 1.7 Standartları ile tam uyumludur.
Çok sık kullandığımız PDF dökümanlarını bazen ufak bir not için açarız, bazen birden fazla PDF dökümanını sırayla açma gereksinimi duyarız.Diğer PDF programları ile bu işlem uzun zaman alabilir ve bilgisayarımızda performans kayıpları olabilir.İşte Foxit PDF dökümanlarınızı çok hızlı bir şekilde açmak için tasarlanmış ücretsiz bir programdır.Gerçekten denemeye değer! PDF dökümanlarınızı açmak için artık acı çekmenize gerek yok.
Foxit Reader ın Avantajları
Çok küçüktür :Rakibi olan Adobe Reader'e göre kurulum dosya boyutu çok küçüktür.
Çok hızlıdır : PDF dökümanlarınızı anında açar, herhangi bir plug-in yüklenmesi ya da program geliştiricilerinin isimlerini her defasında görmenize gerek yoktur.
Not Tutma Aracı : Herhangi bir PDF dökümanında hoşunuza giden bir grafik bir yazı varsa, Foxit ile bunları alabilirsiniz!.Foxit Reader, PDF dökümanları içindeki istediğiniz grafik, yazı önemli, notları almanızı sağlar ve çıktı oluşturabilir.
PDF Dönüştürücü : Foxit ile PDF dökümanlarınızı standart yazı formatlarına (.txt) dönüştürebilirsiniz.
Yüksek Güvenlik : Foxit Reader, kişisel bilgilerinize önem verir ve izniniz dışında internete bağlanmaz.Diğer PDF okuyucuları gibi arkaplanda internete bağlanmaz.
Notlar
  • Güncellemeleri kapatılmıştır.
  • Başlangıç sayfası ve reklam görünümü devredışı bırakılmıştır.
  • Türkçe dil dosyası eklenmiştir. Türkçe gelecek kayıt defteri ayarları eklenmiştir ama doğrudan Türkçe gelmeme durumunda aşağıdaki sıraya göre dil değişikliğini elle yapabilirsiniz.
Katılımsız
MSI Parametresi: /qn
EXE Parametresi: /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
İpucu: Bazı ayarları; dosyayı Orca(MSI), InnoExtractor(EXE) veya alternetif programlarla açarak yapabilirsiniz.
Boyut: 31.4 MB | MD5: 9C19227B93AB56F1C7115CAB25F3DEAF
http://pc.cd/vmR
http://turbobit.net/2evr5w07y9zp.html
Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

6 yorum:

  1. öncelikle paylaşımların için teşekkürler Dragon peki bu foxit'ın msi uzantılı dosyasını nereden bulacağız yada nasıl convert edeceğiz? birde dili türkçe olarak nasıl yükleyebiliriz/değiştirebiliriz ben genelde 7zip SFX kullanıyorum sayende :D

    YanıtlaSil
  2. @ozgurAşağıdaki adreste exe ve msi dosyaları mevcut. bu katılımsız exe den yapıldı. İçinde gereksiz bileşen bulamadım.
    http://cdn01.foxitsoftware.com/pub/foxit/reader/desktop/win/6.x/6.1/enu/

    Son sürüm için TR dil dosyası henüz yok. aşağıdaki adresten takip edebilirsin.
    http://languages.foxitsoftware.com/

    Referans dosya da henüz yok olsa belki çevirmeye başlardım.

    YanıtlaSil
  3. @Dragon Blogger

    Dragon internette sadece menuleri türkçeleştiren bir xml dosyası var içinde nasıl yapıldığı anlatan bir txt dosyası var ama bunu autoit tarzı bir programla katılımsız yaptırmak gerekiyor ben beceremedim :(

    xml dosyası : http://www.solidfiles.com/d/299d1027d7/

    YanıtlaSil
  4. 7z SFX ile de yapabilirsin. Dosyayı kopyalamayı biliyorsun zaten. Dili etkinleştirmek için de Kayıt defterindeki ayarları düzenleyeceksin. Yol aşağıda. Dil ayarı ve diğer yarları programdan yap. Sonra bu yoldaki ayarları kaydet.
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Foxit Software\Foxit Reader 6.0\Preferences\Languages

    YanıtlaSil
  5. Dragon sayende inno script studio ile editleme işine sardım ve foxit reader'ı editleyip tekrar derlemek istiyorum ama daha ilk hata "use previous language must be set "no" when app ıd includes constants" dil dosyasını siliyorum olmuyor nerede nasıl değişiklik yapmam gerekiyor ve bu "inno script studio" ile derlemeyi nereden öğrenebiliriz teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Aşağıdaki resimde gösterdiğim yerdeki işareti kaldır. sonra tekrar derlemeye çalış bu seferde fonksiyonlardan kaynaklanan hatalar almaya başlarsın. InnoExtrator, ne yazıkki Pascal kodlarını scripte alamıyor. Bu yüzden scripti daha basit hale getirmen lazım. Pascal kodlama biliyorsan başka tabi.
    http://i.imgur.com/r4iTmJh.png
    Inno Script Studio için Inno Setup kodlamasının daha kolaylaştırılmış hali diyebiliriz, scripti elle yazmaktansa her bölüm için sunduğu seçenekleri scripte kendi aktarıyor. Inno Setup yardımndan yararlanabilrsin ama ingilice bilmen gerekiyor. Çevrimiçi yardım sayfası şu adreste
    http://jrsoftware.org/ishelp/index.php
    Benim de çok iyi bildiğim söylenemez, ingilizcesinden çözmeye çalışıyorum. Anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.