4 Ocak 2014 Cumartesi

JitBit Macro Recorder 5.7.1.0 | Katılımsız


Jitbit Macro Recorder programı sayesinde bilgisayarınızda gerçekleştirdiğiniz her türlü fare ve klavye hareketini kaydedebilirsiniz.
Jitbit Macro Recorder, özellikle oyun severlerin dikkatini çeken ve oyunlarını çok fazla kolaylaştırabilen bu programı aklınıza gelebilecek bir çok farklı amaç için kullanabilirsiniz. Önce oyun severlerin nasıl işine yarayabileceğini anlatmak gerekirse örneğin Knight Online severlerin bileceği minor combo gibi bir çok tuşa beraber basma gibi zor işlemleri veya kendi oynadığınız oyunlarda bir çok klavye ve fare hareketini bir anda yapmanız gerekebilir. İşte tamda bu sırada bu program ile bu bir çok hareketi çok hızlı bir şekilde ve kolayca yapıp oyununuzda hem bir adım öne geçmiş hemde daha az yorulmuş olacaksınız.
Tabi ki sadece oyuncular için olmayan bir program, normal bilgisayar kullanıcıları için de kullanım kolaylığı sağlıyor. Örneğin bilgisayarımızı ilk açtığımızda bir çok programın veya uygulamanın aynı anda çalışmaya başlaması bundan dolayı bilgisayarınızın zorlanmasını önleyebilirsiniz. Bu programla ile açılışta yapılması gerekilen hareketleri bir kere yapıp kaydedebilirsiniz. Daha sonra bu kaydettiğiniz ayarları program otomatik olarak yapacak ve sizlere kolaylık sağlayacaktır.
Jitbit Macro Recorder ile bunların yanında örneğin bilgisayarınızın açıldığı an çalışmasını istediğiniz uygulamalar veya örneğin tarayıcınızı açtırıp bir kaç web sitesini bir anda açılmasını sağlayabilirsiniz. Daha bir çok aklınıza gelen işlemi yapabilmenizi sağlayan bu program mutlaka bilgisayar ile uğraşanların bir yerde bir işine yarayabilir.
Notlar
Lisans kurulum dosyasına gömülmüştür.
Katılımsız Parametresi: /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
Boyut: 792 KB | MD5: 3567F199258E56932F2ABFBE0EE95664
https://www.mediafire.com/?5xb58fu6bf43rf5
Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

1 yorum:

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.