19 Kasım 2011 Cumartesi

Hard Drive Inspector PC Pro 3.94 Build 425 TR | Katılımsız

Hard Drive Inspector, sabit diskin sağlıklı olup olmadığını denetleyen bir programdır. Bilgi depolamada kullanılan sabit diskler bilgisayarın en önemli parçalarından biridir. Elektrik kesintisi gibi durumlarda sabit disklerin zarar görme durumu yüksek olabiliyor. Ayrıca yüklenen silinen programlarda diskin genel yapısında uzun sürede bir yavaşlık ortaya çıkartabiliyor. Depolanan bilginin tamamı ya da bir kısmının kaybolması özellikle çöken bir diskten veri kurtarmak hem zaman hem de para kaybına yol açabilir.
Modern sabit diskler SMART (disk izleme, analiz ve raporlama teknolojisi) teknoloji sayesinde disk hatalarını algılayacak şekilde geliştiriliyor. Bu teknoloji Hard Drive Inspector ile sabit diskin fiili ve performans durumunu çeşitli ölçümlerle izleyebiliyor. Program verileri analiz eder ve bu sayede kullanıcıya sabit diskin durumu hakkında uyarı ve bilgi verir. Bu sayede eğer disk kötü duruma gelmişse veriler kaybolmadan içindeki bilgiyi alıp yeni bir disk takmakta fayda var. Bu doğrultuda veri ve zaman kaybının önüne geçilmiş olunur.

Programı çalıştırdığınızda gelen pencerede disklerin genel yapısı gösterilir ve karşılarında genel sağlık durumu belirtilir. Bu kısımda her diske ait ayrıntılı bilgi de yer alır. Disk modeli, kapasite, toplam boş alan, açık kaldığı süre, sıcaklık durumu, SMART durumu gibi bilgilere erişilebilir. Disk bilgisinin raporu kaydedilebilir ve e-postayla gönderilebilir.

Program Türkçe dahil çoklu dil desteğiyle birlikte geliyor. Bu sayede programı kullanmak ve analiz sonuçlarını anlamak daha da kolay hale geliyor.

Katılımsız Parametresi: /S
Boyut: 4.33 MB | MD5: 60D4BC444C08057041A98BFE8FA59BEF
http://www.fileserve.com/file/f9tvrQb/Hard Drive Inspector PC Pro 3.94 Build 425.exe


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.