8 Kasım 2011 Salı

Maxthon 3.2.1.2000 x86&x64 TR | Katılımsız

Maxthon (Alternatif İnternet Tarayıcısı) web tarayıcısı tüm kullanıcılar için tasarlanmış güçlü bir sekmeli internet gezgini. Tüm temel gezinti fonksiyonlarının yanında Maxthon Browser sizlere internet sörf deneyiminizi geliştirecek bir çok zengin özellik sunuyor.
Maxthon size rahat, eğlenceli ve kişisel web sörfü deneyimi yaşatacak tüm güzel özellikleri içererek geliyor. Son sürüm bilinen klasik sekmeli internet tarayıcısı olan Maxthon Browser 1.x'in güncellenmiş versiyonu. Eski sürümlere göre daha fazla benzersiz özelliklere sahip olan Maxthon 2 popup bloklayıcısı ve içerik filtresi desteği bulunduran Gelişmiş ADs Bloklayıcısı, internet üzerinden video/mp3 gibi dosyaların indirmenin en kolay hale getirildiği File sniffer gibi özelliklere sahip.
Web sayfalarında gezerken sadece yakalamak ve indirmek istediğiniz dosya türünü belirliyorsunuz ve tarayıcı sizin için gizli dosyaları bile buluyor.
Anti-Freeze
Sekmeli Gezinti Modu çıktığından ve Ajax Teknolojisinin websitelerinde kullanımının yaygınlaşmasından sonra yaygın bir şekilde gezinti sırasında tarayıcılarda donmalar yaşanmaya başlandı. Tarayıcınızı isterseniz [Test] bu adresten test edebilirsiniz. Maxthon'un geliştirdiği teknoloji ve bu yepyeni özelliği ile artık bu problem çözülmüş bulunuyor ve internet sörfü daha akıcı bir şekil alıyor. 

Tabbed Browsing (Sekmeli Gezinti)
Tüm web sayfaları yeni pencere yerine ana pencerenin içerisinde sekmeler halinde açılıyor ve böylece daha kolay bir ulaşım sağlanmış oluyor. Sağ Tıklama Menüsü üzerindede nerdeyse tüm ortak işlemleri bulmanızda mümkün. Gelişmiş bu özellik tüm sekmeleri kapatma, tüm sekmeleri yenileme ve sekme kilitme gibi birçok kullanışlı seçenekte barındırıyor.

Mouse Gestures (Fare Kısayolları)
Fare'nin sağ tuşuna basılı tutun ve fare hareketleriyle tarayıcı özellikleri olan Geri, İleri, Yenile ve Sekme Kapat gibi komutları uygulayın. İsterseniz kurulum merkezinden kendi fare hareketlerinizi tanımlayabilirsiniz.

Undo List (Geri Al Listesi)
Yanlışlıkla gezdiğiniz bir sekmeyi mi kapattınız? Artık Undo List ile herzaman kapatılan sekmeleri geri açma şansınız bulunuyor. Geri/İleri geçmişide aynı zamanda geri al listesinde kayıtlı tutuluyor.

Magic Fill (Sihirli Doldurma) 
İnternet siteleri ve web sayfalarındaki tüm formları Magic Fill özelliği ile tek bir tıklama sayesinde doldurun. Özellik nerdeyse tüm form boşluklarını otomatik olarak hatırlayabiliyor. İsterseniz bulunan bu form verilerinizi başka kullanımlar için kayıtta edebilirsiniz.

Screen Capture (Ekran Yakalama)
İsterseniz tüm ekranı, seçili bölgeyi, seçili pencereyi veya sayfa içeriğini resim olarak kaydedebilirsiniz. Hemde bunu ayrı bir programla değil tarayıcınızda bulunan özellikle yapabilirsiniz. Aynı zamanda resmi Clipboard olarak atayabilir yada dosya olarak kaydedebilirsiniz.
Tarayıcının daha birçok internet üzerinde işinizi kolaylaştırıcak özelliği mevcut. tek tuş ile sayfa veya sayfalar açma, favori internet adresleri ve favorilerin düzenlenmesi isimlendirilmesi, gizliliğinizi sağlamak için gelişmiş proxy ayarları, RSS 0.9/1.0/2.0 ve Atom 0.3/1.0 besleyicilerini okumak için Feed desteği, sürükle bırak desteği, Maxthon Smart Acceleration ile sörf hızının maksimuma çıkarılması, sürekli ve yeni tehditlere karşı güvenlik güncellemeleri, plug-in ve skin desteği gibi özellikler bunların en başında gelenler.
Son sürümler ile birlikte Maxthon Downloader entegre indirme yöneticisi tarayıcıya eklenmiş bulunuyor. Internet Explorer eklentilerine destek sağlanırken bunun yanında tarayıcıya eklenen yepyeni Antifreeze özelliği çoklu sekme gezintilerinde kullanılan Ajax teknolojisi ile uyum ve destek sağlarken, güvenilir internet siteleri kontrolü, geliştirilmiş Magic Fill özelliği ve bir çok hata düzeltimi karşımıza çıkıyor.

Katılımsız Parametresi: /S


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.