19 Kasım 2011 Cumartesi

VMware Workstation 8.0.1 Build 528992 x86&x64 | Katılımsız


VMware vSphere üzerinde sanal makineler kurmanın, paylaşmanın ve yüklemenin en kolay yolu olan VMware Workstation 8, 50’nin üzerinde yeni özelliğiyle teknik profesyonellerin bilgisayarlarından veya şirketlerin özel bulutlarından birden çok sanal makine ile çalışmasını daha kolay hale getiriyor.
VMware Workstation 8’in temel özellikleri şöyle:
• Uzaktan Bağlantılar: VMware Workstation 8; Workstation, VMware vSphere ve VMware vCenter’da çalışanlar için kesintisiz uzaktan bağlantı olanağı sunuyor.
• Sanal makineleri “Paylaş”: Workstation 8’in bir yeniliği olarak, kullanıcılar sanal makineleri paylaşabiliyorlar. Böylece ekip arkadaşları kendilerine kolaylıkla erişebiliyor ve uygulamalar üretim ortamına daha fazla benzeyen bir ortamda hızlıca test edilebiliyor. 
• vSphere’e Yükleme: Workstation 8, kullanıcıların herhangi bir sanal makineyi bir kullanıcının masaüstünden VMware vSphere’a sürükleyerek yüklemesini sağlıyor. Bu özellik kullanıcıların daha sonra yapacakları testler, demolar ve analizler için tüm uygulama ortamını PC’den sunucuya yerleştirmelerine de olanak tanıyor.
• Yeni Kullanıcı Arayüzü: VMware Workstation 8 kullanıcı arayüzü; sadeleştirilen menüleri, canlı çizimleri, gelişmiş tercih ekranları ve daha gelişmiş arama yapma imkanı sunan yeni sanal makine kitaplığıyla güçlendirildi. Kullanıcılar böylece artık VMware Workstation kullanan başka bir PC, sunucu veya masaüstünü yerleştirebilecekleri geniş bir sanal makine kitaplığına ulaşıp araştırma yapabiliyorlar.
• Gelişmiş sanal makine yetenekleri: Workstation 8 sanal makine performansında 7.1 surround ses sistemli HD ses, USB 3 ve Bluetooth araçların desteği için yeni sanal makine performans seviyeleri oluşturuyor. Ayrıca sanal SMP’deki gelişmeler, 3D grafik performansı ve 64-GB RAM için yeni destek ile kullanıcılar en zorlu uygulamaları bile sanal makinelerinde çalıştırabiliyorlar.

Sektörün ilk kişisel sanallaştırma aracı olan ve bugüne kadar 50’nin üzerinde ödül kazanan VMware Workstation, geniş işletim sistemi desteği, zengin kullanıcı deneyimi, kapsamlı özellikleri ve yüksek performansıyla tanınıyor.

.: Notlar :.
Sistem tepsisinde aşağıdaki bildirim çıkana kadar programı çalıştırmayın.


Katılımsız Parametresi: /s /z "start_reboot"="0" /log logfile.log /v"REBOOT"="ReallySuppress" ADDLOCAL="ALL" DESKTOPSHORTCUT="1" /qn
Lisans işlemini kayıt defterinden alıp regedit /s lisans.reg parametresi ile katılımsız olarak yapabilirsiniz.


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.