7 Şubat 2012 Salı

InfixPro PDF Editor Pro 5.11

Infix PDF Editor ile artık PDF dosyalarınızı düzenlemek çok daha basit... PDF dosyalarınızı yeniden yaratmak veya düzenlemek için gerekli olan bütün araçları tek bir uygulamada toplamayı başarmış olan Infix PDF Editor yazılımı kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak.

Infix PDF Editor uygulaması metinleri yeniden düzenler, yazı tipini veya boyutunu değiştirebilir, arka fona veya yazılara renk verebilir, dosyayı yeniden boyutlandırabilir, yeniden konumlandırabilir ve uzman bir biçimde yayın uygulamaları oluşturmanızı sağlayabilir. Harf, kelime ve satır aralığı üzerinde sağladığı ince kontrolü sayesinde kusursuz PDF dosyaları oluşturmanız artık hayal değil.
Yüksek kalitede metin biçimlendirme hizmetinin yanında eşşiz hazırlanmış arayüzü ile birlikte kolay bir kullanım sağlıyor. Özet olarak Infix PDF Editor uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde; PDF metinleri düzenleyebilir, dosyalarınıza fotoğraf ekleyebilir, kopyala-yapıştır özelliği ile başka dosyalardan resim, tablo ve çizimleri kendi belgenize geçirebilir, beş dilde yazım denetimi ile imla hatası olmayan PDF dosyaları hazırlayabilirsiniz.


Boyut: 25.4 MB | MD5: 0FD20E3879AE2E40B6CFB49754A86768 | Parola: freshdragon
http://ul.to/1yoblymy
LetitBit

RapidShare ve MediaFire üzerinden beklemeden indirmek için VIP ayrıcalıklarından faydalanın.


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.