23 Şubat 2012 Perşembe

uTorrent 3.1.2 Build 26773 & 64-bit 3.0 Beta Build 25570

µTorrent dünyanın en popüler BitTorrent istemcisidir.

.:Özellikler :.
Çok Küçük
µTorrent, 400 KB'den küçüktür (Facebook fotoğrafınızdan küçük!). Ultra hızlı yüklenir, bilgisayarınızda çok az yer tutar ve süper etkili çalışır.
Hızlı
Hızlı indirmeler için uzmanlarca tasarlanmıştır. Değerli sistem kaynaklarının aşırı kullanımını önler, arka planda sessizce çalışır ve işinizi, oyununuzu vb. kesmez.
Kolay
Sade ve anlaşılır – işte µTorrent. Bu amaç için tasarlanan arayüz ile torrent indirmek çok kolaydır. Ayrıca, App Studio'dan yeni içerik keşfedin.
Yeni
Yepyeni App Studio'muz çok büyük miktarda bellek kullanan yazılımlar sorununa yanıtımızdır. Küçük istemcinizi ağzına kadar doldurmak yerine, GERÇEKTEN istediğiniz ve her zaman isteğe bağlı olan özellikleri ve içeriği bulacaksınız.
Erişilebilir
µTorrent Remote ile istediğiniz yerden µTorrent'e erişin. Ev istemcilerinize özel ve güvenli bir şekilde ve kolayca erişin (yeni kimlik doğrulama ve anahtar değişim protokollerini kullanarak).
Son Teknoloji
Devrim niteliğindeki BitTorrent protokolü olan µTP'yi temel alan µTorrent, mümkün olan en sorunsuz ve hızlı indirmeleri gerçekleştirebilmeniz için bant genişliğini en üst düzeye çıkarır ve yoğunluğu azaltır.
Yenilikçi
µTorrent, BitTorrent açık kaynak protokolünü icat eden ekip tarafından sunulduğundan, her zaman en son ve en harika teknolojilere eriştiğinizden emin olabilirsiniz.
Akıllı
µTorrent, yapısı nedeniyle akıllıdır. Bant genişliği kullanımını ağınıza ve Internet'e dayanarak otomatik olarak ayarlar. Kesintisiz bir şekilde Skype'ı kullanabilir, oyun oynayabilir, gerçek zamanlı video aktarabilirsiniz.
Özelleştirilmiş
µTorrent'i istediğiniz gibi özelleştirmek çok kolaydır. App Studio aracılığıyla yeni özellikler ekleyin, istemcinizin görünümünü değiştirin ve daha fazlasını yapın.
Tak ve Çalıştır
µTorrent, ev ağınıza çok kolay yüklenir. Hatta çoğu zaman "tak ve çalıştır" kolaylığı sunar. Ayrıca, yönlendiricinizi torrent erişimi için hazırlamak üzere UPnP ve NAT-PMP teknolojilerini de kullanırız.

.:Notlar:.
Sisteminize göre x86/x64 kurulur.
x64 işletim sistemlerine x86 sürümünü kurmak için /dragon parametresi ile çalıştırabilirsiniz.
Dil dosyası eklenmiştir.
1 adet tema eklenmiştir.

Katılımsız Parametresi: /PERFORMINSTALL 2


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.